Hé wij zijn Elise Boers en Vita Boers en samen zijn we de Blonde Tigers. Yes, we zijn zusjes! De komende maanden zal je blogs en vlogs over ons bruisende leven hier terugzien; en je zult zien: we beleven aardig wat avonturen!

Maar eerst, hoe is het allemaal begonnen?
Toen Vita in 2013 naar New York verhuisde om bij Peridance te dansen, kwam Elise vaak langs om haar te bezoeken. Zo vaak zelfs, dat ze ook verliefd werd op de stad en besloot om te emigreren. Zo woonden we opeens samen in deze te gekke stad! En daar is áltijd wel iets te doen: gave concerten, nieuwe hotspots, de mooiste musea, toffe barretjes en natuurlijk Central Parc. 
In the city that never sleeps, kwamen we op het idee om een blog te beginnen, waar we al onze verhalen en avonturen in kwijt konden. De volgende stap was een vlog! Hier zie je wat meer terug van ons persoonlijke leven. Het was wel even wennen om met een camera over straat te lopen terwijl je jezelf filmt (rare gezichten: check), maar dat is gewoon een kwestie van je verstand op nul zetten en gaan. Inmiddels zijn we weer back to our roots en wonen we samen in Amsterdam. Wonen én werken. Want ons blog en vlog loopt zo lekker dat we er nu beiden fulltime mee bezig kunnen zijn. Hier hebben we goed op geproost!

Anyway, nu zullen we ook maandelijks bloggen en vloggen voor Frizzante Originale. Dit licht alcoholische drankje met een natuurlijke bubbel is op ons lijf geschreven. Je hebt echt geen reden nodig om ergens op te proosten. Het leven vieren is leuk genoeg! Cin cin to that. Italiaanse roots hebben we niet, maar je hoeft maar één keer in Italië te zijn geweest om compleet verliefd te worden op het land, de taal, de stijl en het eten. Net als wij, genieten Italianen van het leven. La vita frizzante!

Elise & Vita’s favorite: Bianco Fresco (zo koud mogelijk) met een schijfje limoen en een stengel citroengras.

Zien we jouw Cin Cin moment terug op Instagram? Deel deze dan met #lavitafrizzante en vergeet ons niet te volgen!

Volg de Blonde Tigers op Instagram
Volg de Blonde Tigers op YouTube